Marabo . welcome - to the place they call my life .

fjortissommar.

Publicerad 2010-05-19 17:11:15 i real life of .,


Linn - Fjortissommar.


Ja, just den låten hör jag på just nu. Värdens mest hemska låt egentligen, men bara för att jag inte kan bli mer peppad till sommar och sol än att lyssna på just den låten, så kan man ju inte annat än att lyssna, lyssna och Lyssna!

Just nu skiner solen som vanligt och dett är riktigt riktigt varmt ute! Skulle verkligen få hålla sig så här - nu när alla finally blivit nöjda. Var verkligen skönt att se nästan alla i skolan att springa runt med short eller caprin! Ångrar verkligen att jag inte tog på mig mina short idag .. Tror det får bli shorts till imorgon, passa ju bra när vi även har gymnastik och allt sånt då!

Aya, är jag inte duktig som sitter inne och bloggar till er fast jag nu har talat om hur fint väder det är? Men ja, sa ju att jag skulle skärpa mig! Så bloggar väl genom vått och tort nu för en tid, denna tid punkt är det torrt..
Senare idag blir det väl kanske besök från Ina! Vi hade tänkt hoppa lite på studsmattan och bara ta det lugnt + få lite sol på köpet då. Vilket för den delen käns helt lönlöst eftersom jag helt enkelt inte får färg!


- den där lilla randen har uppstått, schnyft -

Men ja, det är inte alls säkert att Ina kommer, men det gör ingenting! Tänker in that case bara ligga ute ensam och läsa en bok eller något. Älskar sånt. Borde kanske ha tagit med religionboken hem eftersom vi har prov imorgon, men sånt tänker jag inte helt enkelt på i tid!


- har håret uppe för maximal möjlighet till färg, ser helt enkelt korkad ut! -

Men nu skall jag nog börja maka min rumpa ut på gården. Kattungarna springer lösa ute på gården och man vet ju aldrig vad de hittar på.
- ciao .

UPDATE: Ina tog mig på bar gärning medan jag satt och bloggade. Vi sprang snabbt in till Henelius och Ina inhandlade lite godis och jag en flaska vatten och en lowfat glass - HAHA. Nu blir det att njuta i solen och studsa till månen. Kommer säkert fotografera en hel del och ja, vi kommer ha det mysigt!

ha en bra onsdag kväll och njut för guds skull nu utav solen! Vi hörs mot kvällen!


- Charley skrämde Irvi -



Ajo, pappa tog Charley med sig lite tidogare idag och for till stugan. Så nu är man ensam hemma med mamma - eller ja, man har väl rätt så ofta besök! Men skönt att inte behöva fundera på hundlänkar etc. för en tid framåt nog, men visst saknar man honom - i längden.

Men nu skall jag ta del utav partyt Ina har börjat utan mig ute. Musik och skumpande rövar - here we go!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-05-19 18:55:37

ser ingen rand ?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela