Marabo . welcome - to the place they call my life .

total paus.

Publicerad 2010-06-30 20:00:56 i real life of .,

Tänker inte ta och blogga mer på en tid. Men iställe för att ta ort bloggen låter jag den ligga kvar ifall man skulle vilja återuppta bloggande. Nåväl - heidå bloggen, internet och läsare.

paus .

Publicerad 2010-06-30 02:04:08 i real life of .,

Har inte bloggat på två veckor och fyra dagar - ojdå. Bestämde mig för att ta mig i kragen och ens blogga det här ena inlägget. Man tycker ju nog att det börjat gå lite över när en liten fjant till pojke ber en att blogga! Och ja, jag pratar om just dig, Kappe (jag vet att du läser det här ..)!

Skulle kunna skriva världens längsta inlägg om allt skit och allt kul jag gjort de dagar jag inte orkar blogga men jag orkar inte med att gnälla på om det. Kort; bara tagit det lugnt, hunni vara på stugan och helt enkelt haft det bäst.

Imorgon ska man antagligen in till stranden med Ina, Jennie, Alli och Alle. Vet inte hur det var om Emma kommer men nån sa att Soffi i alla fall kommer. Wuppiapau - antar att det kommer hur som helst vara en helt nice dag imorgon.

Någon dag i veckan har jag lust att träffa Maria! Man vill liksom återuppleva den underbara sommaren man hade med henne förra året, kärlek! Annars har jag egentligen inga planer om veckorna som kommer. Förutom en tripp till stugan enbart med vännerna! Vi snackar en hel holme mitt ute i skären för sig själv med vänner - fyfan vad det klingar bra i öronen. Vet inte ennu vilka som kommer med och sånt, men Emma är i alla fall inräknad. Kommer bli så fans UNDERBAAART.

Men nu tänker jag ta och avsluta det här inlägget och ni får hoppas att jag bloggar snart igen. Tror att jag ska laga en ny header efter den nuvarande är rätt så gammal och jag hoppas och tror att jag kanske skulle orka blogga lite mer med en lite färskare header, haha. Nja, har nog ändå ganska mycket annat för mig nu på sommaren än att blogga. Man vill ju vara ute och hitta på saker. Okej, det där säger jag ändå bara för att ha en ursäkt att inte blogga. Suck, orkar verkligen inte med bloggen mer... Behöver inspiration, typ. Nåja, skit i det..

En jätte fin bild på en jätte fin mås kommer nu!

Observera; Jag vet mycket väl att det är fyra bilder inte en och jag vet ännu mer att det verkligen inte är en mås utan en fucking svan - bara ni som sen tror att jag är dum i huvudet vet, thihi (:

blöäh .

Publicerad 2010-06-11 20:37:24 i real life of .,

Jaha, har hållt på och städa mitt rum i nu kring sex timmar! Det ni. Talar mellan varven men alla möjliga människor på msn och facebook och sen ser man ju förstås på fotbolls vm! Musiken spelar också på för fullt. Dans mooves kommer in mellan varven, haha!

För tillfället planerar jag något smått med Ina om morgondagen. Tänker ta och träffa Ina ordentligt innan hon far på skriftskoleläger! Kommer ju vara borta en vecka då. Undrar vad jag ska göra den veckan? Det är ju mpnga borta. Springer väl in till ekenäs och träffa Jennie och kanske Alli? <3 mys. Skulle ju kunna ta den planerade trippen till Dalsbruk samma vecka med Jennie då. Ja, man får se - man hittar nog alltid på något.

Här nån dag har jag bestämt att försvinna till min kära bror för en natt eller två! Älskar att sova över hos brorsan. Sena nätter med nördas på playstation och leka nörd med hans totalt nördiga datorer och massor massor mer! Ja, plus att bror min är en sjuhelvetes kock! Wihu.

Men nu tänker jag ta itu med den gigantiska högen kläder på mitt golv - reder just nu upp klädskåpet. Ni skulle bara se havet med kläder över mitt golv och det är ju inte ens hälften av mina kläder. Mycket är lånat till människor, mycket i tvätten och ennu mer runt om i hela huset. Suck.

passar på ..

Publicerad 2010-06-08 00:18:24 i real life of .,

.. att skriva ett blogginlägg nu när jag inte gör något vettigt egentligen. Klockan är nu kvart över ett och är ovanligt trött. Händer inte heller så mycket som får en pigg. Talar lite med några människor och sen inte så mycket mer. Facebook är ovanligt dött så ja, inget händer..

Dagarna har varit bra. Solen har varit på mänsklighetens sida men blåsten har djävlats något smått. Idag var jag både till stallet och ute med Ina och vi hade det nog roligt! Såg Emma snabbt eftersom hon bara körde förbi med Jonas. Ja, så Emma är hemma från London!

Men nu orkar jag verkligen inte blogga mer för ögonen far nog fast.. Får se om jag torterar mig en stund - i så fall endast för .............. - äh, ni behöver nog inte veta.

stranden .

Publicerad 2010-06-03 21:02:21 i real life of .,

Jag vet inte riktigt om man kan kalla det stranden, men what ever.

Var alltså idag till Svedja (en liten sjö, typ? : DD) men min bästa och enda Christina!
I början var det så jävla varmt att det inte var klokt men så for solen gömde sig bakom träden så hyi, köld! Måste nog ha varit en fin syn när två blondiner kommer på en cykel och blondinen på pakethållaren har en filt om kusken och sig själv, jo jag tackar ja!
Bilder togs eftersom det faktist var jätte fin bakgrund när vattnet glittrade i solen (=
Ina är min lilla söta modell . <3

Imorgon är det sista skoldagen + då en avslutning på lördag. Skoldagen går nog mest ut på utflyket för klasserna. Vår klass ska väl mest göra vad vi gör + äta på en restaurang skulle jag tro?

Lördag är det avslutning och sen som en tradition för Karis, Pojo, Ekenäs - etc (nu kallat Raseborg) så drar vääääldigt många in till Stallörs i Ekenäs för att dricka, dricka och dricka!
Skulle egentligen ha farit dit med Emma men 9 dagar innan lördag fick hon reda på att hon ska till London med sin pojkvän - vadå plötsligt ? :D
Blir iställe Karis med Ina &. Soffi + antagligen några fler. Grillning (visomälskarengångsgrillar.com), kröka och bara ta det lugnt och NJUTA av att sommarlovet börjar! Känner på mig att lördagen kommer bli lyckad!


Igår (onsdag) var jag förresten med Emma Soffi och Jonas in till Lojo och gick snabbt igenom lite butiker. Köpte världens sötaste topp från H&M som jag antagligen kommer kopettera med ett par shorts och ha det på till avslutningen. Tänker inte kasta på mej nån klänning eller så, inte den här avslutningen. Köpte också världes sötaste bikiniövredel och en underbar bh. Även ltie krimskrams som ansiktsmasker etc.

Men nu tänker jag ta och avsluta det här inlägget. Skall in till duschen eftersom mitt hår inte gillar vattnet i Svedja, aja - jag och Ina simmade. Brukar inte ta så här länge för mig att ta mitt första dopp men eftersom det varit riktigt kallt och jag endå är lite mer en landkrabba än en fisk så har jag hållit mig långt från allt som har med hav, sjöar, åar och så vidare att göra.

Men ja, hörs när vi hörs!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela