Marabo . welcome - to the place they call my life .

aijo!

Publicerad 2010-05-23 20:15:09 i real life of .,

glömde säga att vi träffade en "kändis" i Borgbacken. (OBS! Lägg märket till min sarkasm!)
MATTI NYKÄINEN !
En finländsk backhoppare som vunnit guld i OS ett par en gånger skulle jag tro.
Vi funderade på att gå fram och fråga efter bild, så fåniga vi är. Men vi ångrade oss när vi kom ihåg att han är en gammal gubbe som lär ska vara arg av sig. Nåväl, han vinkade till oss efter att vi stirrat som korkade åsnor.

kort om Borgbacken.

Publicerad 2010-05-23 19:52:12 i real life of .,

Lovade att jag skulle berätta lite mer om Borgbacken idag vilket jag nu då ska göra. Vi satte oss på tåget från Karis mot Böle klockan 1200. Kring ett tiden var vi framme och då började vi gå den lilla biten vi nu hade att gå. Borgbacken öppnade ett tror jag och vi var där kanske 20 över ett, men vi hamnade endå köa efter det där jäkla armbandet (biljetten) i nästan en halv timme. Suck. Men så fort det var färdigt köat sprang vi till berg-och-dal banan och inveg besöket. Vi skrek, vi viftade med armarna och vi hade helt enkelt skit kul! Så fortsatte dagen. Massa skratt och åkas. Lite senare mot kvällen började det regna och åska. Regnet störde oss inte först alls, sånt förstör inte en bra dag om man faktist har roligt! Men sen när maskinerna började stänga pga säkerhetsskäl så blev man nog lite nere... Men vi hade bra sällskap! Hittade nån Stefan som gick och följde efter oss som nog var riktigt rolig och trevlig. Minuset var att jag inte träffade Jacke ..
Men i en attraktions-kö började vi tala med ett gäng från Åbo som typ härmade vad vi sa så vi sen började tala lite mer med dem, hah. Sara och jag gick och skulle åka Vikingaskeppet ensamma eftersom de andra flickorna inte ville och Stefan följde med dem, så hittade vi en av de från Åbo som inte var med sina vänner för de var i nån lång kö till nån maskin, så han kom med oss! Sen gick han med oss resten av kvällen, var väl typ en timme kvar då tror ja.

Svårt att berätta något mer egentligen. Vi hade det bara jätteroligt i Borgbacken och träffade nya människor! Vädret förstörde ingenting, för roligt hade man till och med utan alla attraktioner. Dagen var lyckad, kort sagt. Blir nog helt klart mer Borgbacken resor för mig iår! Måste ta igen förra sommaren, som jag lämnade Borgbacken imellan! Nästa gång drar jag nog med mig min Jennie och människor och sen ennu en gång med en massa jäkla idioter!

Idag har jag annars sett på fotboll med Jennie. Eif pojkarna spelade och tog hem vinst på 2 - 0! Sara och Ina var också där, men hade lovat Jennie sällskap så där blev jag. Inga frågor :D

Träffade på Sara och Ina senare på dagen i alla fall. Sara och Ina kom hem till mig efter ett puder som Ina skulle få och Ina blev hos mig sen i kanske en och en halv timme. Sara måsta hem eftersom hennes pojkvän Kim skulle till henne. Ina hade förresten fallit med cykel så hennes knä mådde inte så bra. Synd.

Men nu måste jag ut med hunden. Ciao.

hemma .

Publicerad 2010-05-22 23:00:56 i real life of .,

Har nu varit hemma en stund från Borgbacken! Är verkligen jätte trött efter den underbara dagen!
Orkar inte skriva mer om det nu eftersom jag dör utav trötthet vilken sekund som helst. Men skriver mer imorgon + bildern om jag orkar lägga in dem. Inte för att jag fotade mycket, man hann verkligen inte med det.
Ja, men nu sova - skakar ennu efter allt åkas. Usch, blev till och med tvingad i "Kirnu" .

This is Kirnu ! - är hemskare än vad det ser ut .. -

Åkte även i en maskin jag inte vågat fara i förut som nu blev en hel klar favorit för min del!
"Kieputin"


Jäkligt stolt som vågade, eftersom jag inte är en sån som åker i allt. Börjar lite för lätt må illa ..

plans.

Publicerad 2010-05-22 00:40:29 i real life of .,

Ja, imorgon tänker jag sätta mig på tåget med flickorna och dra in till huvudstaden. Huvudsaken som gäller då är att ha skit kul på nöjesfältet, Borgbacken. Blir nog att träffa Jacke &. Dabu ett varv, endera ensam eller sen så kanske någon eller om man har tur så alla flickor vill komma med. Aaaanyways så kommer morgondagen säkert bli lyckad - eller hoppeligen. Kommer jag ihåg rätt så skulle vi fara med tolvans tåg och komma hem med elvans, alltså kommer bli en hel dag i Helsinfors. Om vädret tillåter så blir det shorts som gäller och annars helt basic. Tar nog med extra jeans eftersom det helt klart kommer bli kyligare mot kvällen. + att Borgbacken är ett ställe var man nog nästan alltid ska ha extra kläder till. Alla vatten attraktioner brukar bjuda på med en, två eller tre duschar.

Men nu måste jag gå och dejta min säng några timmar så jag alls kan vara social imorgon. Blir en dusch först - såklart. Men vi hörs imorgon. Heii.

hemma.

Publicerad 2010-05-21 21:31:16 i real life of .,

Har nu varit hemma en stund från en skön tid i solen med Ina, Bilen och André. André total-våldtog min kamera så kommer väl bilder då jag väl orkar ladda bilderna till datorn.

Snart kommer väl Emma förbi mitt, hon ska väl hämta lite drickor som hon lämnat här, haha.
Men bloggar mer senare, mamma lagar mat nu. Lovely. Har inte ätit på hela dagen.

utgång .

Publicerad 2010-05-21 16:15:28 i real life of .,

Otroligt fint väder idag - igen! Men man ska verkligen inte klaga eftersom man verkligen längtat efter sommaren att komma, here it is! Men bara för att jäklas med mänskligheten så har det ju lovats lite sämre väder från söndag framåt. Varför frästa människorna med sommar och sen lura oss att det är tidig höst? Skyller allt på Island jag, hur som helst.

Men ja, borde börja laga mej klar för utgång, eftersom jag ska möta upp Ina som är påväg till vår vanliga plats ute i solen i Pumpviken - ön. Möter väl också upp Soffi där. Och månne inte fler. Kameran åker med eftersom det är jätte roligt att dokumentera härliga tider i ens liv + att den här tjejen är fotointresserad.

Men ja, borde nog ta och packa väskan med vad som nu behövs och dra mig mot stan och det.
Men vi hörs mot kvällen - vet inte hur kvällsplanerna blir, kanske träffa Emma när hon väl kommer hem från Iso Omena med hennes pojkvän? Får se. Men ja, höres!


- Alle och Natte! -

tomorrow.

Publicerad 2010-05-20 22:09:36 i real life of .,

Morgondagens planer är inga märkvärdiga. Blir väl att slappa i Pumppis med Ina och det vanliga. Emma ska väl till Iso Omena med Jonas och hans några vänner så hon är inte att räkna med under dagen. Soffi skulle väl först till Grankulla men hon talade om changed plans så who knows? Sara kanske vill slå följe om hon inte har något planerat. Man måste ju också kolla med sötisen Ela om det händer något speciellt i hennes liv imorgon.

På lördag så ska man väl dra in till Helsingfors ett varv. Flicksen ska in till Borgbacken och jag ska med. Men jag ska knappast gå med dem eftersom jag lovat de gamla vännerna Jacke &. Dabu ett möte + deras vänner, maybe? Kommer verkligen bli roligt att träffa dem. Men inget är helt bestämt än!
Pratade annars med Kappe nyss som undrade om jag skulle till Stafettkarnevalen som är just på lördag. Men han sa att han inte ville dit eftersom han inte får någon med på tåget. Kanske han nu skulle komma med samma tåg som oss? Han sa inget mer om det så kommer väl bli en överranskning sen. Visst skulle det va kul att träffa min favorit Kasper men man vill ju också bara vara med tjejerna (Ina, Emma, Soffi &. Sara)!

Tror jag nästa veckoslut tänker dra in till stugan. Hur och med vem har jag ännu ingen aning om men det enda jag vet att jag verkligen vill till stugan och till min båt! Saknar som fan att fara på båttur ut på det öppna vattnet och köra på Åland och Sverige båtarnas vågor och hoppa till månen och nästan söndra skrovet på boten. Kärlek.

Idag har det inte hänt mycket sen jag bloggade senast förresten. Ina var på ett kort besök men måste säga att jag nog aldrig varit så dåligt sälskap som idag. Vi såg på tv, that's it. Brukar aldrig göra sånt med Ina. Men var verkligen så seg och hade ennu lite sjuk i huvudet.. Ja, var på allmänt dåligt humör senare mot kvällen. Sade en sak till Soffi jag verkligen inte menade, usch. Hoppas Soffi förstår - eller jag vet att hon gör det, Soffi är en person som förstår! <3


Men nu tänker jag ta lite magmmuskler och armhävningar och sedan duscha. Efter der blir det välbehövd sömn och imorgon är den 2 prov på schemat som sagt. Men vi hörs imorgon!


HAAAAAAAAAAAAAHAHAH .

gotta get, get.

Publicerad 2010-05-20 17:24:58 i real life of .,

Idag var det då torsdag och mådde inte särsklit bra i skolan alls. Till först krånglade mina ögon, de var röda, irriterade, kliade och sved. Såg inte heller så vackert ut och såg allmänt död ut. Kunde inte ens vara med på  IT timmen eftersom det skulle ha inneburit två timmar framför en dator - och jag ville helt enkelt utsätta ögonen för det.

Hade iställe två timmar bildkonst tillsammans med min klassföreståndare och lite andra åttor och var egentligen ute hela den tiden; inte det smartaste.

Efter bildkonsten hade vi mat och efter det; gymnastik. Vi spelade boboll ute på en sandplätt som vi kallar "Sahara". Var verkligen en Sahara öken där när solen gassade på och man inte hade skydd för huvud etc. Efter en stund i gasset klarade jag det helt enkelt inte längre. Fick en hemsk huvudvärk, kändes som om jag skulle svimma, ville bara spy och mådde allmänt dåligt.
Gick och satt mig på sidan i skuggan vilket gjorde saken lite bättre, men inte mycket..

Sista timmen skulle vi ha religion; prov. Kände på mig att jag inte skulle klara av att skriva provet för jag mådde verkligen inte bra. Talade lite med läraren och vi kom överrens om att jag skulle gå hem och vila och skriva provet imorgon. Imorgon kommer jag alltså ha två prov; religion &. hälsokunskap.
Hade annars matematik prov på onsdag (igår) vilket gick som det gick. Hade ju inte kunnat läsa eller öva på det, men man ser hur det går och sen kan man alltid ta om (: Men man ska inte haka upp sig på såna saker, enligt mig!

Ja, men nu mår ögonen lite bättre - rätt så mycket egentligen - det är därför jag vågar just nu blogga. Om jag inte tyckte mina ögon skulle klara av det, skulle jag såklart inte!
Mår inte lika mycket illa nu heller. Har druckit mycket vatten och fått i mig lite mat. Hade nog säkert bara vätske- och näringsbrist eftersom jag inte dricker så mycket som jag borde. Annars ser jag nu på "The Hills" på svenska "MTV". Har verkligen fått upp ögonen för den serien, haha. Förr tyckte jag att den var patetisk men det är ju egentligen skit kul att se hur människorna i serien hanterar allt jävla drama de utsätts för all the time!

Men nu ska ja nog se till att få något annat gjort. Ska ringa Jennie och kolla om hon ska och se på fotbollsmatch idag och om man i så fall kan slå följe. Fotboll, just vad jag behöver nu!
Bloggar senare!
- förresten, saknar lite credit för att jag börjat blogga lite bättre än förr !


- gud vad jag kan älskar min katt ! -

wiu .

Publicerad 2010-05-19 21:27:38 i real life of .,

Har verkligen haft en rolig dag idag. Knäppte många bilder och skrattade magmusklerna av mig. Blev tyvärr lite trött mot slutet eftersom jag inte ätit något sen skolan om man inte räknar med lite pizza jag fick utav sötaste Wroom, aka. Emilia!

Soffi kunde inte komma för hon skulle vara barnvakt til sin lillasyster och Gredde kom inte heller. Men jag, Ina och Ela hade verkligen askul! Haha, man kan verkligen inte ha så rolit med en trampolin och en kamera. Nej nej, säger då det - det går nog bara med dessa flickor! Verkligen.







Ja, ser väl lamt ut men svårt att fotografera under skrattattacker. HAHA.
Men nu tänker jag ta och börja gå och sova. Behöver nog lite sömn - eftersom man kanske inte är full frisk än ..

Förresten så är jag lite i skiten eftersom jag tydligen har religionprov imorgon och boken har ju varit med hem så där som den brukar. Härlit . Blir väl att snabbläsa genom styckena på rasterna etc. Men egentligen tycker jag inte att religion är så svårt. Fick ju 9½ i religion - inlämningsuppgiften om Martin Luther förra gången.

Nu när vi är inne på vitsord så är jag annars helt nöjd men dagen idag eftersom jag fick ut mitt, Inas och Emmas grupparbete. Fick 10- i mitt. Verkligen nöjd! Vårt föredrag var så jäkla långt när vi berättade om det i klassen, och vi scannade ändå bara igenom texterna. Vi hade verkligen skrivit mycket! Nästan ingen negativ kritik stod det på bedömningspappret utav läraren, kul!

Men ja, nu tänker denna jäkel gå och sova.

- fråga inte -

SKITKUL !

Publicerad 2010-05-19 17:59:37 i real life of .,

Måste nog säga att jag och Ina verkligen har kul! Men man ville ju ha mer partyparty så snart kommer Ela hit och kanske Soffi. Emma är med sin pojkvän så vi orkade inte ens fråga, klart att de ska få ha tid också! Gredde kommer också kanske - men det vet jag inget egentligen om!


Men nu skall jag fortsätta min wünderbara onsdag!


- gumman jag älskar dig, verkligen . -

fjortissommar.

Publicerad 2010-05-19 17:11:15 i real life of .,


Linn - Fjortissommar.


Ja, just den låten hör jag på just nu. Värdens mest hemska låt egentligen, men bara för att jag inte kan bli mer peppad till sommar och sol än att lyssna på just den låten, så kan man ju inte annat än att lyssna, lyssna och Lyssna!

Just nu skiner solen som vanligt och dett är riktigt riktigt varmt ute! Skulle verkligen få hålla sig så här - nu när alla finally blivit nöjda. Var verkligen skönt att se nästan alla i skolan att springa runt med short eller caprin! Ångrar verkligen att jag inte tog på mig mina short idag .. Tror det får bli shorts till imorgon, passa ju bra när vi även har gymnastik och allt sånt då!

Aya, är jag inte duktig som sitter inne och bloggar till er fast jag nu har talat om hur fint väder det är? Men ja, sa ju att jag skulle skärpa mig! Så bloggar väl genom vått och tort nu för en tid, denna tid punkt är det torrt..
Senare idag blir det väl kanske besök från Ina! Vi hade tänkt hoppa lite på studsmattan och bara ta det lugnt + få lite sol på köpet då. Vilket för den delen käns helt lönlöst eftersom jag helt enkelt inte får färg!


- den där lilla randen har uppstått, schnyft -

Men ja, det är inte alls säkert att Ina kommer, men det gör ingenting! Tänker in that case bara ligga ute ensam och läsa en bok eller något. Älskar sånt. Borde kanske ha tagit med religionboken hem eftersom vi har prov imorgon, men sånt tänker jag inte helt enkelt på i tid!


- har håret uppe för maximal möjlighet till färg, ser helt enkelt korkad ut! -

Men nu skall jag nog börja maka min rumpa ut på gården. Kattungarna springer lösa ute på gården och man vet ju aldrig vad de hittar på.
- ciao .

UPDATE: Ina tog mig på bar gärning medan jag satt och bloggade. Vi sprang snabbt in till Henelius och Ina inhandlade lite godis och jag en flaska vatten och en lowfat glass - HAHA. Nu blir det att njuta i solen och studsa till månen. Kommer säkert fotografera en hel del och ja, vi kommer ha det mysigt!

ha en bra onsdag kväll och njut för guds skull nu utav solen! Vi hörs mot kvällen!


- Charley skrämde Irvi -



Ajo, pappa tog Charley med sig lite tidogare idag och for till stugan. Så nu är man ensam hemma med mamma - eller ja, man har väl rätt så ofta besök! Men skönt att inte behöva fundera på hundlänkar etc. för en tid framåt nog, men visst saknar man honom - i längden.

Men nu skall jag ta del utav partyt Ina har börjat utan mig ute. Musik och skumpande rövar - here we go!

skärpa mej ?

Publicerad 2010-05-18 23:58:46 i real life of .,

Bara jag som tycker att det nu fan är dags för mej att skärpa mig!?
Nu har jag ennu till luggit hemma sjuk - men verkligen inte haft kraft att blogga.
Har varit så jäkla död och inte haft någon överlopps kraft, så ja ..

Men nu tänker jag nog ta tag i bloggandet, tror jag.

Dagarna ni "har missat" har inte hänt mycket.

Luggit hemma sjuk har väl varit på schemat ..
Verkligen synd efersom det varit så fint väder men jag inte haft kraft att ens ligga ute
på gården.

Imoron lär det också ska vara helt bra väder, dock några grader svalare än vad det vari - men sol hur som helst! Sommaren är verkligen här nu, people .

Önskar jag kunde säga att - njöt av årets första jordgubbar - men så är inte fallet! Åt mina första ennu medan det var snö på marken, typ i februari! Mamma hade hittat ett paket i butiken > gott var det!

Ja men bilden är fotograferad utav min Emma dagen efter min konfirmation. Solen sken som en gud innan kvällen så vi drog med oss lite filtar, köpte ärter och jordgubbar + godis och mötte upp Sara och Ina + Jonas och sen låg man och slappade i Pumpviken - på en ö (: Så jäkla härligt och från den stunden välkomnade jag sommar 2010 till mitt liv!

Hade förresten konfirmation på torsag, har helt glömt att nämna det!
Fick allt det där basic man brukar få :: Pengar, smycken &. blommor.
Ja, sen fick jag ju det som jag verkligen önskat länge! Nämligen en systemkamera.

På tal om det så kan jag säga att jag kommer bli trög med att ladda upp bilder då jag väl bloggar eftersom jag mest fotar med en systemkamera nu och det verligen tar tid att sätta upp bilderna till bloggen pga. att bildernas filer är så stora .

Men några bilder kan man alltid låta er se!


- min pappa är gammal men söt! :D -



- turbo, ledsen för dålig kvalité, han sprang .. HÅRT -


- bara med ina kan det bli kul att kasta på en flaska och sedan fota den i luften .. -



- måste bara sätta in den här bilden igen, så jäkla fin! -


Nå, nu fick ni lite bilder =)
Skogsbilderna (bilden på min pappa, hunden och stubben) fotade jag dagen jag fick lite ryck och tog mamma och pappa med med hunden in till skogen så Charley skulle få springa fritt och springa av sig lite, vilket han verkligen gjorde. Tror det var på fredagen, dagen efter att jag fick kameran. Ville så jätte gärna gå i skogen och använda zoomobjektet som jag fick med.

Men nu tänker jag gå och sova så jag orkar fara till skolan imorgon efter mina lite mindre friska dagar.
Innan jag somnar tänker jag ta lite magmuskler, har levt på glass de senaste dygnet för halsen varit så sjuk .

Tänker förresten äta lite nyttigare nu innan the beach season börjar totalt. Inte för att det behövs och inte kommer man märka skillnad heller eftersom jag redan är så smal men kommer känna mej mycket fräschare och bättre med mig själv, haha. Lite mera grönt och lite mindre snabbmat och godis. Minska på läsk och satsa på vatten. Sånt där som man alltid borde göra men som man helt enkelt minskar med nu i dessa tider. Snabbmat och fetmat har verkligen blivit för vanligt. Usch.

Men nu och sova, har dedan varit för länge uppe. Vet inte varför. Eller jo, dels för att jag vet att jag inte kommer få sömn och dels för att jag helt enkelt väntat att en viss person ska logga in. Men nix. Nåja, denna gång står jag för skiten själv om jag kommer jätte sent till skolan. Det gör jag visserligen alltid men nu kan man inte skylla ifrån sig. This time, it is my fault.


- fick knät till skit efter turneringen som jag tror jag nämnde i ett tidigare inlägg.
Fick gå med tejp som stöd till knät under söndagen efteråt när man såg på fotboll -



- Hanna och hennes fräknige boy som jag inte vet namnet på ..... -


- bilden © Alle , men min sommar har börjat bra, helt enkelt! ;) -

.. OCH DET HOPPAR VI OCH HURRAR FÖR!


- alle ! -

måndag .

Publicerad 2010-05-17 12:34:26 i hissar & dissar .,

Tänker kort berätta om turneringen som var på veckoslutet .
Vi var som sagt många från laget borta - vilket såklart orsakade problem .

Stort tack till Mimmi igen som räddade laget och hoppade in som målvakt när både våren första
och andra målvakt inte kunde komma. damn.
Ångrar nästan att jag inte for i målet andra dagen för två orsaker .
  1. Mimmi ville verkligen inte vara i målet
  2. Mina knän höll inte under matchen att springa etc. . . . .
Matcherna under lördag och söndag gick inte precis som vi ville .
Första matchen på lördagen spelade laget bra men vi slutade endå med förlust
vilket nog satte lite sura miner på laget för vi spelade så jäkla bra! 4 - 3

Andra matchen vill man inte tala om.
Tappade själv lusten att spela efter min fina chans på mål
som jag sköt hårt i stolpen. Jaja, laget kämpade inte som i första matchen så följden blev 5 - 0

Igår, söndag, spelade vi bara en match - som vi knappast vill komma ihåg.
Det här var den värsta matchen genom vårt lags historia och laget var inte ens så bra!
Vill inte ens skriva resultatet hit, kan säga att vi gjorde i alla fall ett mål :'D


- mål -
(vi hade västar på för de andra laget hade också gula dräkte - fucku!)

Vet inte alls om vi kommer ha nån match innan pausen som vi kommer ha under sommaren.
kommer verkligen sakna våra träningar under den tiden, höh : (
men samtidigt skönt att kunna tänka på att ha fun in the sun och inte springa runt i en hall
och hacka en boll ! ; )

På tal om fun in the sun så har det varit helt jäkligt fint väder de senaste dagarna .
Canon har varit med men det tar sån tid att ladda upp bilderna hit så ni får nöja er
med den här bilden på Jennie!


- älskar bilden -

Men nu ska jag ta och vila, nämnde jag att jag ligger hemma sjuk?
Synd - ville ha undan matta provet .
Men what ever !!
And people :: Jag är INTE hemma för att missa provet, jag ÄR sjuk.
och om det hjälper, jag har ingen matta bok ens hemma
svårt att läsa då va eller vad tror ni ?
tro som ni vill ?! :--)

Challenge .

Publicerad 2010-05-15 12:59:10 i real life of .,

Bara för att jag gjorde på mitt egna lilla vis just så tyckte Jennie jag
var jätte dum så hon gav mig en uppgift att göra ..
Jennie skrämmer mig, så är rädd att jag får smisk om jag inte gör det.

"utmaningen" går ut på detta;
Skriva kring 500x3 tecken på de 3 viktigaste sakerna/personerna just nu i mitt liv.
(ps. Jennie jag vet att du vill att jag gör det här för du vet att ditt namn kommer
dyka upp och du om någon är kåt på uppmärksamhet ! <3)

But here we go .
( ingen ordning )

  1. Jennie . Du visste att du skulle komma hit, eller vad! Men vad kan jag säga.. Jennie gumman kan man ringa när som helst och tala om vad som helst. Hon förstår, hon lyssna och försöker i alla fall att hjälpa. Väldigt viktiga saker! Samma smak och samma jävligt torra humor som jag så vi går helt enkelt hand i hand. Tycker själv det är viktigt att vara på ''samma våglängd'' när det kommer till vem man är vän med. En med sjuk humor fungerar inte lika bra med en blygis, enlit min åsikt då! Det har liksom bara inte fungerat för mig än, men klart att jag kan ha fel (!!!!). Men Jennie är nog något vad man kan kalla en själsfrände för mig. Plus att hon är världens sötaste och man käner ju sig som en gris bredvid henne, men nej, Jennie berättar alltid till mig hur bra och fin jag är och det käns ju inte helt fel =)) Plusset i kanten är ju hennes sötaste pojkvän som jag inte kunde tycka om mer än vad jag gör! Torarre humor och mer självsäker människa får man allt söka efter! Ben bjuder verkligen på sig själv precis som Jennie så de passar ju fenomenalt! Detta gör ju sen att jag alltid blir lika glad att se dem tillsammans! Nä men kort och gott så är Jennie nog en utav de viktigaste personerna i mitt liv ! <3 Jag älskar dig.
  2. Ina . Den där torra lilla murmeln som jag inte skulle kunna leva utan. Tjejen förgyller min dag med hennes hyperaktiva närvaro och hennes skämt och skratt. Nej, utan Ina skulle inte skoldagarna och veckan gå nära på lika snabbt undan. På veckosluterna är vi inte alls tillräckligt mycket tillsammans men då har man alltid telefonen och Ina är nog den enda jag vet som alltid svarar! Man kan verkligen lita på Ina och det gör jag, verkligen. Måste nog säga att jag verkligen ångrar att det tog sån tid för mig att inse hur underbar hon är, hela lågstadiet var hon ju på min paralell klass och då var hon verligen inte en utav min favorit, tror jag gömde hennes skor ett par en gånger och så : ( Hela sjuan gick hon i min klass men det tog mig endå in på början av åttan att verkligen släppa loss with this girl och se vart det lett oss! Nej, Ina är så jävla underbar. <3 Jag älskar dig.
  3. Emma . Samma sak här, tog verkligen för länge för mig att se the beauty inside of this girl. Hatade NEJ gillade henne verkligen inte på sjuan som hon gick på min klass, minns inte ens varför. Men på åttan så sket man i allt och blev en hel del ursäkter hit som dit och ja, nu är denna fjolla en utav mina bästa vänner. Har aldrig tråkigt med min Emma och man hittar alltid på något nytt. Ekenäs, Kyrkslätt - vart vi än hamnar har vi nog roligt, i alla fall innan vi gör något inte så smart och allt skiter sig, men minnen har man i alla fall! Men nu har den jäveln gått och hittat sig en pojkvän så allt blir mer begränsat nu : ( Men jag har nog alltid min Partygirl med mig! På ett eller annat sätt ; ) <3 Jag älskar dig.

Nu fan får Jennie vara glad, skrev om 3 otroligt viktiga saker i mitt liv och nog blev det text =))
Men nu - måste jag packa !
Heihopp lingonsnopp .

verkligen inte orkat blogga .

Publicerad 2010-05-15 12:40:09 i real life of .,

Haft så mycket annat att tänka på .

Idag är det innebandy turnering och man får se hur det går för  just nu
verkar det inte vara så på den ljusa sidan för vårt lag ..

  • första målvakten - borta
  • andra målvakten - borta
  • en back - borta
  • en center - borta
  • ina - allergi
  • jag - förkyld
ja, det här kommer ju nog gå jätte bra ! <3

men nu måste jag packa med mina saker till turneringen och se till att få lite föda i mig!


Haha, älskar den här bilden på Faruk! Bara för att den är jävligt rolig :D
(Jag satt inne i en bild och fotade .. Och ute regnade så det är vatten på rutan,
så han är inte svettig om någon får för sig något i den stilen :'D)

antisleep .

Publicerad 2010-05-10 02:13:12 i real life of .,

Sömnproblem är härligt, inte sant !
Först måste man bli trött - vilket tar för länge .
Sen måste man kunna somna - vilket inte går .
Man orkar inte försöka längre - man sätter på datorn igen .
Sen somnar man nångång sent - men man vaknar inte i tid .

BLAAHBLAA
vad jag hatar this shit !
JOHN BLUND HATES ME !

Någon annan med sömnproblem ?

----------------

Har inte bloggat så bra som jag kanske borde ha bloggat .
- men mina blogg , mina regler .

Nåja, men eftersom inte sömnen vill mig väl så kan jag väl passa på att blogga nu då .

Så skall berätta kort om de dagar ni har missat ;

TORSDAG;
Gymnastiken i skolan (fotboll) gick väldigt sugigt!
Visst gjorde jag ett par en mål och vår klass vann - men gick inte endå helt som jag ville ..
Skadade knät och vristen + ytligt sår på vristen så blir lite deppad .. Haha .

På kvällen var det innebandy träningar !
Såg extra mycket fram emot träningarna eftersom vi skulle ha Laska - favorittränaren !
Tyvärr så hade jag såren på vristen just vid kanten på inneskorna så det skavde och
distraherade en del* (*läs: MASSOR) .
Men träningarna gick annars helt okei. Passningarna fungerade skitbra från min sida
men skotten funkade inte riktigt.
Påminn mig att hålla bättre grepp om den där jäkla klubban !

Efter träningarna blev jag med Jennie och Pammen och se på Eifs fotbollsmatch !
EIF pojkarna spelade mot Esbo och tyvärr blev det ingen vinst .
Men det jag såg så spelade pojkarna endå relativt bra så inget att haka upp sig på !
(På fredagen hade de också match - vet inte hur det slutade / på lördagen lika så,
men där tog de hem vinst ! )
Efter matchen såg man många bekanta ansikten; Robin x2, Simon, favoriten; Ben etc =)

FREDAG;
Sugig dag i skolan och Ina for hem efter en stund pga. hennes allergi "/
For själv först hem efter skolan men lite senare till Sportplan med Sara ! ♥
Vi såg en stund av EIFs fotbollsmatch - men pga. vädret orkade vi inte vara där mer
än kanske 15 minuter .
Vi for efter en stund hem mot Sara och packade inför Natt-Innebandyn som skolan arrangerat
till kvällen/natten/morgonen ! Kul .
Klockan tio slapp man in och spelen började snabbt där på!

Spelade själv i laget "The Frudes" (hata namnet - Jävla Jens .. -.-).
Med mig i laget hittade man .
  • Emma
  • Amanda
  • Jens
  • Crisse
  • Oscco
  • Conny
  • Jontski
  • Jesper
  • och efter en stund → Ingrid
Eftertredje matchen så gick det riktigt dåligt för Crisse.
Vet inte hur det hände och vad som hände - men han fick sjukt, riiiktigt sjukt .
Blev en tripp in till Ekenäs sjukhus för honom och med sig tog han Jens .
Så vi fick lite panik resten av laget, vi var 2 mann korta - damn .

Tur fick vi med oss Ingrid som gärna ville spela med oss !
Tack till domarna förresten som lät oss ta en inhoppare !

Vårt lag vann två matcher utav fyra - så det gick nog helt okei.
Vi blev femte utav alla lagen, helt okei !

GRATTIS TILL "KIIMAISET PUTKIMIEHET" SOM VANN !
(fast jag heijade på "The Wirtanenz" .. :D)

LÖRDAG;

Kom hem från Natt-Innebandyn kring halv sex tiden på morgonen och var i säng kanske
kring sex tiden .

Vaknade klockan fyra, haha .
Sen låg jag och drog mig till klockan halv sex, om jag minns rätt - med en hög med kattungar !

Lördagens planer for annars helt till fanderns och tror inte jag har spenderat
en mer tråkig lördag än den detta veckoslut
.
Hemska saker.

SÖNDAG;
Morsdag. Blev tvingad upp av pappa och gav mamma en bukett med blommor jag köpt.
Somnade sedan i mammas och pappas säng.
Väcktes sen igen av mamma och blev tvingad till kyrkan för att få stämpel innan konfirmationen
som är på torsdag !
Efter kyrkan var det av mot Mormor! Blev lite tårta och sånt där helt mysigt .
Sen kom jag hem (no shit) och for på länk med hunden .

Mot fyra tiden satte jag igång och lagade mat till mamma !

Vi snackar förrätt, sallad, varmrätt och efterrät !

Så hemma åt vi god mat ;)

Var sedan en stund på datorn och ja, sen - somnade jag .
Blev väckt halv nio av att en kattunge biter mig som en galning i foten och jag fick panik.

HADE PROJEKT OM ITALIEN ATT GÖRA .
Men ja, tog mig länge att börja på det endå.
Satte igång med det klockan elva .

Blev klar, ett skulle jag tro .
Och nu får jag inte sömn ..

----------

SVAR PÅ KOMMENTAR;
Vet inte riktigt om jag vill ha en frågestund just nu.
Vill inte börja med sånt nu när jag bloggar så dåligt ..
Men inom en snar framtid! Påminn mig bara så blir det bra !
Men kul att du/ni vill att jag skall göra sånt =))

----------

Men nu skall jag nog göra allt jag kan för att få sömn.
kommer ju dö imorgon .
*suck.


Nu i skolan !

Publicerad 2010-05-06 10:23:12 i ,

Nu blir det next stop matsalen och sedan fotboll på gymnastiken !
KÄRLEK !

Ninja . <3

Publicerad 2010-05-05 18:32:13 i ,







Ninja .
<3
ps. jag rymmer och/eller säljer min arm om vi inte behåller min, Ninja .

Data förbannelse .. ;s

Publicerad 2010-05-04 23:23:45 i ,

Hade hunnit haft datan avstängd i kansk 1½ timme och jag var riktigt stolt !
Datan stängd innan klockan ens var halv 12 ! Framsteg .

Sen pratade man med Ina i 45 minuter (jävla pratbehov) och tiden flög fram .

Tänke efter samtalet att; WIHU ! Tidigt i säng idag, men nej .
Datorn såg ju så ensam ut där på bordet med en svart deprimerande skärm och jag kunde
inte hålla mig längre . Alltså - finns det typ rehab mot databeroende?
För, det är ju ganska farligt . Man får sömnproblem som leder till inlärningssvårigheter !
Haha, tänker börja skylla på det i fortsättningen - eftersom skolan bara går utför .

Idag har det varit en tråkig dag . Köpt lite små saker som kan vara så otroligt viktigt
endå .
  • Ny tandborste - typ världens snyggaste (!?)
  • Ny ansikts - peeling
  • Liten spegel =)
  • Warm - wax !
  • Puder (det gamla börjar gå mot graven ..)
Fick också hem mer rakblad/tvålar till min rakhyvel här för någon dag sedan !
Haha, beställde hem den från internet för kanske 5euro för något år sedan på mammas
namn och när den kom hem tyckte mamma att "se hudant bra inköp jag gjort!" . ;)

nu får vi hem 5 nya rakbal/tvålar varje månad för en liten peng!
http://www.craftster.org/pictures/data/500/191093_11Oct09_simg_t_o20029407292002940729jpg.jpg
+ att de är riktigt bra ! Man behöver bara vatten eftersom tvålen finns där!
De enda som är ett minus från min sida är min känsliga hy på benen ..
Får alltid lite utslag efter rakningen och det sticker och kliar och är allmänt irriterat ..
Men jaga kunde inte bry mig mindre ! :D

Ja, somsagt så köpte jag hem Warm - Wax idag !
Alltså vax - istället för rakning kan man ju vaxa .
Vaxet är då av märket Veet och jag valde att inte ta de som är färdigt lagda
vax-remsor - här kör vi det ordentligt !
http://www.club4beauty.se/PartnerFiles/club4beauty/images/products/17-CVETW-large_1.jpg

Kommer säkert vara jätte bra och resultatet kommer hoppeligen hålla länge !
Dock måste man ha minst 5mm långa hårstrån för bästa resultat ..
Vaxet får ju inte annars grepp om håren :'D

Och ja, eftersom jag rakat benen för någon dag sedan, så blev det inte någon
destumer skillnad nu när jag provade snabbt idag .

Det jag kan säga nu är i alla fall att det lönar sig att köpa just denna förpackning
än de som är färdigt lagade !
Man får mer för priset gällande remsor, vax + spatel .
Och reslutatet blir ju endå det samma .
Men dock behöver man ha något som kan värma upp vaxet till förfogande,
som ex. en mikro - hah .


Och medan jag nu rabblar om allt och inget bara för att jag inte bloggat på länge
så kan jag sätta in ett litet
SVAR PÅ KOMMENTAR;
Jo, prästerna brukar hjälpa (: Men man måste ta om provet tills allt blir rätt för det,
eller så sa Claus (prästen) i alla fall ..

På tal om präster och saker så kommer jag få lite problem .
Man måste ju ha ett visst antal kyrkogångar innan man blir konfirmerad avklarade .
Jag har latat mig på den fronten .

Blir konfirmerad nästa torsdag och behöver fyra mer kyrkogångar !
Blir väl > torsdag - ungdomskväll , fredag > begravnings :s - lördag > begravning :s
(happy weekend) söndag > gudstjänst .
Kommer bli en riktigt Jesus innan den här veckan är slut .
Men usch, ser inte alls fram emot begravningarna .
För det första har jag ingen aning om vem som inte haft turen på sin sida och för det andra
så kan det inte finnas något mer sorgligt än begravningar .. :s

Usch .

Men ja, nu tänker jag påriktigt sova !
Sovde jätte dåligt förra natten av lite för länge data nördas .
Försovde mig en timme till skolan - wops .


småkusiner !

(ps. inlägget är skönhet och vård för småkusinen Ville är en skönhet !
Nä men inlägget klassas som det thanks to vaxet ! (; )

Tiden flyger i väg ..

Publicerad 2010-05-03 23:31:47 i real life of .,

.. käns det som !
Har världens press på mig så det inte är klokt .

  1. geografi grupparbete klart (min del)
  2. Läsa till geografi provet
  3. Lästa till tenten i Skriftskolan - lära sig en massa ! (man blir inte godkänt om inte ALLT är rätt)
  4. Göra klart inlämningsuppgiften i historien på 35 frågor
  5. Minns jag rätt är det religions prov på gång .
Hur ska jag hinna ?!

Vackraste kvinnan på jorden ;

Publicerad 2010-05-02 20:49:53 i ,

.. Marisa Miller !

Enligt mig då .

Skulle verkligen ge min vänsta arm för att ha hennes kropp och hennes ansikte .
Konturerna och djupningarna och fräknarna gör ju allting bara perfekt .

Ja, och kroppen är ju att döda för !

Marisa Miller Marisa Miller

http://images.teamsugar.com/files/upl0/2/22252/07_2008/marisa-miller-si-party-02.preview.jpg

 

Nog en av de vackraste kvinnorna på jorden, enligt mig !

Vappen .

Publicerad 2010-05-01 17:33:39 i real life of .,

Måste säga att den bästa vappen i historien har firats igår !
Okei, kanske inte i historien - men den bästa vappen i mitt ännu väldigt
korta liv har i alla fall firats !


Blev då som de flesta andra att vara på stallörsparken i Ekenäs med somsagt en massa
andra !

Emma, Ela &. Gredde var mitt sälskap (skulle vara) men det blev nog så att man var på egna
äventyr .
Var mycket med Emmy &. Jessy innan de måsta hem och sen förstås med shack från ekenäs
och så hejade man på nästan alla man såg !
Var med Tessu &. Maria en ytterst kort stund också !

Natten tillbringades hos mig med min Emma och vi somnade snabbt .
Vi var så jävligt trötta att det inte var riktigt klokt .
Klockan var ju endå bara halv två när vi var hemma, mystiska saker ..
OBS > ennu mer mysko sak - mamma ringde mig inte på hela kvällen/natten och
gnällde att nu hem .
Hon och pappa sov när vi kom hem .
WIHU! Vi kunde ha varit ute hela natten . Härligt när man inte har hemtider på dagar som
VAPPEN . <3333

Just nu sitter jag utan Emma hos mig för hon är på egna äventyr.
Emma blir här ennu en natt och imorgon är det då kyrka och senare kanske planer
med Jenny ? <3

Men nu tänker jag ta och sluta blogga och ringa Emma .


marie <3 kossan .

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela