Marabo . welcome - to the place they call my life .

träffade mitt gulle igår .

Publicerad 2010-07-12 12:17:33 i real life of .,

Var igår förresten till Ekenäs och simma! Var med Sara och Bilen. Fyjävlar vi hade kul.
Efter att Bilenberg sorgligt nog for hem träffade jag med Sara min älskling! Lee ♥ ♥ ♥ ♥

PUSS PÅ DEJ MIN KRAMGOA PV JÄVEL - KÄRE TALLROTH JAG ÄÄÄLSKAR DIG ! <3

Idag blir det med tåg in till Hangö med Sara och någon till (?) och simma och sola i Lappvik. Wihu - kulkul. Stranden har grundt vatten rätt så långt ut och en karusell ute i vattnet :D hah .

Men nu ska jag laga mat till mig och Sara sedan i duschen.


- jag och älsklingen Sara i lördags <3 -

Aja, på fredag blir det fest igen! Vi snackar poolparty hos Soffis ! <3 !!!!! OHYEAH är över glad och längtar som ett barn efter julafton. YESYESYES.

FEEEEEEEST

Publicerad 2010-07-10 13:34:04 i real life of .,

Fest hos Gredde ikväll! Har verkligen inte festat på länge. Eller jo - men har inte varit en klassisk hemmafest på länge! Senast var det väl Ela? Då var det ju fan ennu snö på vissa platser! Haha. Men idag kör vi, namn ska glömmas maten ska smakas på en gång för mycket - vi snackar en klassisk fjortisfylla.

Har läst sköna Mimmis blogg nu och kan inte annat än hålla med! Fröken Björklund från Ekenäs har rätt! Varför bry sig om vad andra gör och så när man har ett eget liv. Tänker citera något vettigt denna ljuvliga människa skrivit på sin blogg och tycker att alla ska tänka på det (vet att jag inte heller skiter i allt jg gör - men from now on, fuck it)

" men tänk nu! nu sitter ni och suckar och himlar med ögonen ''fyfan vilken jävla fjortis, gå och dö liksom, get a life'' HÄH! DÄR!! det är EXAKT det där jag menar!! vad i HELVETE skall alla bry sig så mycket för. fan alltså..  fan gräver det er någonstans om jag skriver på min blogg att jag vill bli full som en kastrull, fan bryr ni er för om någon suger kuk eller om någon annan knullar i skogen med någon de inte vet namnet på. fan, det är deras problem ni har fan egna. och ett jävla stort av dem är att ni bryr er om t.ex. det jag just nu skriver. alltså... get over it..

 

skvaller är najjjjs när man själv är med och skvallrar, men jaa.. det är väl så allt funkar och det är det jag vill ha bort. men försvinner gör det inte."

 

Så nu fan - idag tänker jag dricka så jag inte vet vad min mamma heter. Senare i månaden röjer vi hos Soffi - vi snackar poolparty. Fattar inte hur människor som bara sitter typ hemma och läser kan ENLIGT MIG slösa bort sin tonår genom att inte leva livet. Fatta, om några år kommer ni liksom inte vara unga mer (noshit) och som om ni då vill röja? Nej, det är i tonåren - då det egentligen är förbjudet som suget finns där. Så är det med oss människor - förbjuden frukt lockar alltid mest. Idag lockar alkoholen.


Hoppas människor förstår att jag inte menar att man ska bli ett fyllo i åldern utav 15 utan att jag menar att man kan unna sig det goda av livet och det roliga i livet nu som då. Finns säkert många som nu sitter och är tuffa bakom skärmen och tycker "vafan - jävla teini som bara dricker" - men idag bryr jag mig inte. Jag är en flicka, i tonåren, fyller 15 i december och ibland skiter jag i allt annat och vill bara festa.


Och bara för att få det sagt så vet jag ytters många som egentligen nu tycker att gud vad omogen hon är som festar - men som om ni inta har festat? Finns ytters få i Karis i samma ålder som jag som inte druckit. Kom igen - det kan ni väl till och med erkänna.

 

Nä, nu orkar jag inte blogga mer , tycker bara ni ska veta att en fest nu och då helt enkelt är bra för oss psykiskt enligt mig. Hur ska man klara sig i livet om man inte vet hur man har kul? Och nej, alkohol behövs inte för att ha kul - det säger jag verkligen inte! Men ibland vill man helt enkelt tänja lite på gränserna, idag är en sån dag.

- pusshei .

 

army dancing girl Royalty Free Stock Photo

 

ingen ork.

Publicerad 2010-07-08 22:30:56 i real life of .,

orkar inte lägga upp några bilder idag. Är verkligen trött. Blev en kort men snabb (damn jag speeda på idag .. :o ) länk med hunden innan duschen.

Nu har jag ennu till städat lite rummet (inte för att det fanns nåt att städa men ..) och nu tänker jag bara vara på datorn en stund och sedan mysa i sängen tillsammans med lite Sex and the City och efter det en film - komedi blir det ikväll. Oioi - mamma lämnade just en godispåse till mig - lyckad filmkväll idag då, haha .

Men vi hörs högst antagligen imorgon .
Pusshei

http://www.paris.k12.wi.us/Assets/PawPrintLg.jpg

torsdagen den 8 juli

Publicerad 2010-07-08 19:16:33 i real life of .,

Igår bloggade jag inte efter knäppen. Eller jo, riktigt lite under matchen men nu kommer det mer om gårdagen och de som hunnit hända idag. Kan säga om knäppen och det att maten var god och sällskapet var ännu bättre! Puss på er, Emma och Soffi ♥

Efter Knäppen gjorde vi inte mycket - snabbt in till canny (köpte nya pieces underbyxor och en vit topp - sammanlagt lite på 15 euro) och butiken. Sen skiljde vi oss åt eftersom Emma skulle träffa Jonas och Soffi skulle ut med sin hund.

Soffi kom lite senare till mig igen och så drog vi oss in till parken. Där vär bla. Tomi, Jani, Tatu, Vidde, Emil och Jim. Eftersom det var fotboll på tvn så  var det klart att det blev fotboll hemma hos mig. Dit kom; Tomi, Tatu, Emil &. Jim - plus Soffi förstås. Kring halv elva hakade Emma på.
Spanien vann och det var bara glada miner hemma i mitt vardagsrum!

Efter matchen drog vi ut till parken igen och bara satt och talade. Emma for snabbt ut på en biltur med Jonas men kom tillbaka kring tolv, halv ett tiden. Då var det bara vi tjejer kvar. Eftersom det inte händer mycket på natten här ring mitt så vi bestämde oss att dra oss in till stan.
Man kan väl säga att det inte hände så mycket mer på stan så - vi bestämde oss att gå till ABC och Shell - eller nog Shell eftersom ABC var stängt för klockan var väl ett eller mer nog halv två. Nåväl. I Shell åt vi någo smått pratade lite skit och sen började våra steg röra oss in mot stan igen.

Vi stannade på bron övanför tågstation och satt där och talade om allt och ingenting - fyfan det var underbart. Men inget varar för evigt eftersom några skrämmande fyllon från puben After Eight kom gående där. En med tatuering och en träklabb som liknade på ett basebollsträd. Han skrek på finska till oss om vi inte har något hem och att vi inte får sitta där och att han skall ringa polisen. Det andra fyllot som hade med sig en flaska Koskenkorva och en hund undrade om vi inte hade lite tobak. Det hade vi inte.

Vi flyttade plats och började lite efter det gå hemåt. När vi hade ca. 1 km kvar att gå såg vi en människa vi vet att brukar köra runt lilla Karis och fånig som man är frågade vi om han ville köra hem oss. En kort cruis hann vi med innan han släppte av oss. Jaja, halv fyra var vi hemma. Vi kom hem passligt. Mamma vaknade ca. fem minuter efter att vi stigit innanför dörren. Thihi - bråkmakaren vi tre.

Emma och Soffi blev som ni säkert kunde räkna ut hos mig och sova.
Emma och Soffi gick hem till Soffi klockan ett eftersom Soffis mamma tyckte så. Funkade bra för mig eftersom jag lovat att besöka mormor och morfar idag. Lite före två var jag framme. Stannade i lite på en timme och sen gick jag hem tillbaka. For med mamma in till Säästö Pörssi - köpte en ny deodorant, tandborste och en massa saker till håret eftersom jag alltid tappar bort alla spännen och hårband (!!!) ..

Hemma lagade jag sedan mat till pappa och bara tog det lugnt tills Soffi ringer mig och frågar om jag inte var påväg till träningarna. Satan, tyckte jag - hade helt glömt bort det. Så böt snabbt kläder satt upp håret och satt mamma och köra mig snabbt som fan till Sisu Arenan. Hade missat länken och passningsövningarna - inte så farligt.
Vi tränade tillsammans med pojkarna och var faktist jätte glad eftersom mitt knä inte krånglade ett dugg. Träningen var enligt mig jävligt rolig eftersom vi egentligen spelade ganska fult - haha. Jag hade i alla fall roligt.

Nu har jag varit hemma en tid och tagit andan och försöka känna mej lite fräschare eftersom man svettades som en gris på träningarna idag. Tror det ennu blir en länk med hunden eftersom jag missade den på träningarna. Skulle egentligen vara helt skönt eftersom mitt knä inte bråkat något idag. Lite styva är lederna nu när jag inte tänjt något med månne inte det klarar det - får se hur det känns.

Men bloggar säkert mera ikväll - ska sätta in lite bilder från de senaste dagarna då.

- favorit i repris - sötaste Charley ♥ -


fotboll

Publicerad 2010-07-07 21:13:10 i real life of .,

Jaha, då har man varit ute och gjort en hel delhttp://rlv.zcache.com/i_love_espana_spain_sticker-p217149876442632021qjcl_400.jpg
men nu sitter man hemma i soffan med rätt så många andra.
Riktigt trevligt. På teven kommer det då fotboll.
Spanien mot Tyskland.
Har gått 40 minuter och ställningen är ennnu 0 - 0.
HEJA SPANIEN
♥ är allt jag kan säga.

Men nu skall jag återgå till människor i mitt vardagsrum.


jafan .

Publicerad 2010-07-07 14:27:59 i real life of .,

Bara för att Soffi sitter hemma hos mig och just bloggade lite tänkte jag att "vafan - vad har jag att förlora?!" . Kommer alltså högst antagligen börja blogga mer nu igen. Men ja, tänkte berätta kort om vad jag gjort den senaste tiden!

Ina, Soffi och Emma var på konfirmationsläger för några veckor sedan och den veckan hade jag verkligen ingen aning om vad jag skulle hitta på. Men som tur var kom min kära pappa och rädda mig med att berätta att han hade golftävlingar i Hämeenlinna och att han skulle stanna där över natten på hotellet Rantasipi Aualanko och att jag mer än gärna fick bjuda med någon. Jaja, vem skulle man bjuda med eftersom man hade IS&E på läger, Jennie hade sagt tidigare att hon gjorde något den veckan och Amanda bor i Kimito. Alle - tänkte jag. Så vi var en weekend i Hämeenlinna med pappa & Alle. Vi hade det nog verkligen roligt och gjorde en massa.. Gym, simning och cykling! Inte vanlig tant cykling - nej vi snackar tandem! Det var så jävla kul. Så vi cyklade in till Hämeenlinna stad (Tavastehus om ni inte fattade det redan) och såg oss omkring. När vi skule bege oss tillbaka stannade några gubbas oss och pratade om att dom skulle vilja ta ett fotografi på oss och skicka in det till tidningen Ilta Sanomat som 'dagens bild'. Enligt dem var det synd att de inte hade kameran med men vi pustade verkligen ut. Nej fan.

Dagen efter vi kom hem från Tavastehus satte jag, Ela och Alle oss i bilen med min mamma och körde in mot den stora staden. Dock var det inte dit vi var påväg - utan vattenparken Serena!


Vi hade det verkligen roligt fast alla ryssar trängdes och så :s Nå, man mötte nya människor som t.ex. Larri &. Otto - från Grankulla. Favorit åkena i Serena var Halfpipe, Tornado och Villivirta.

Sen kommer jag inte riktigt ihåg vad som hände dagarna efter Serena. Stugan for jag till i alla fall en tid efter det. Först for jag med Ela och Pappa + hunden. Någon dag senare hakade syrran och hennes sambo på med deras två katter. Dagen efter det min ena bror och min mamma + katten Ninja. Då var det alltså midsommar. Vi firade en lugn och skön midsommar alltså med min familj + Ela. Härligt. Älskar att kunna fara till stugan och glömma allt och bara ta det lugnt. Thihi . ♥ Ennu till var vädret helt otroligt.

- Ela ♥ -






- syster och Iines -


- Ninja -



- Houtskärs midsommarstång - eller mer nog delen Medelby -



- brände mig, haha. De ljusa platserna visar var bikinin varit och mitt hår! -





Jaja, några bilder från stugan. Men ja - allting bra måste ha något negativt i sig. När vi var på väg hem så mitt på motorvägen flyger 'locket' till vår släpkärra av släpkärran som då var efter bilen. Tur hade vi dock eftersom ingen bil var i närheten - puh! Haha, en lite annorlunda tripp det med.

Efter stugan har jag mestadels tagit det lugnt. Varit på stranden och bara ja, tagit det lugnt.
Igår var jag för den delen och klippa mig, endast topparna då - och efter det var det stan med Ina. Mötte äver på Sara och Soffi och från stan gick vi in mot Evald's pubben och där satt man och tog lugnt. Sara gick lite senare med sin kusin så var det bara jag, Ina och Soffi kvar. Lite senare hakade Vidde, Tomi och Emil på och sen satt man bara där och tala. Efter en stund gick vi flickor in till stan och slutade upp i Koti Pizza. Jag och Soffi åt varsin pizza men ina avstod. Efter en stund då Ina farit hem for jag och Soffi med min mamma till Soffi. Soffi packade och sedan hoppade vi på varsin cykel och cyklade hem till mitt. Kring halv 9 tiden for vi ut till parken med Vidde och Tomi + Emmi. Något gammalt fyllo gick runt där och jag och Soffi - så fåniga som vi är - gick och pratade med honom. Mysig kort gammal stinkande fet gubbe <3 Lite senare for Emmi hem och vi fick iställe sällskap av Emil, Ted, Jim och Tatu. Vi kom hem lite före tolv eftersom alla andra måsta hem redan kring halv elva - suck. Somnade sent hos oss efter lite datanördas och ja - vaknade kring tolv. Nu har vi bara suttit i mitt kök och nördat oss på våra datorer och ätit och bara talat skit. Inte bokstavligt.

Emma är nu påväg in till Karis och planerna blir kanske knäppen. Får se om jag orkar. Skulle nog sitta fint med deras underbara räksallad! Annars vet jag inte mer om planer för idag. Ina har ju stuckit iväg till Nagu för två veckor - usch vad jag kommer sakna min lilla söta Christina :( <3

Har annars på närverna på vissa människor. Nej fan - ibland önskar man nog att vi inte skulla ha träffats - och det är faktist inte en tanke jag tycker om att tänka ..

Men nu kom Emma hem till mig så måste börja laga mig klar - tror det endå blir en tripptill stan och äta på knäppen. Emma gnäller att hon tänker bjuda mig. Haha. Men vi hörs antagligen senare.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela