Marabo . welcome - to the place they call my life .

tomorrow.

Publicerad 2010-05-20 22:09:36 i real life of .,

Morgondagens planer är inga märkvärdiga. Blir väl att slappa i Pumppis med Ina och det vanliga. Emma ska väl till Iso Omena med Jonas och hans några vänner så hon är inte att räkna med under dagen. Soffi skulle väl först till Grankulla men hon talade om changed plans så who knows? Sara kanske vill slå följe om hon inte har något planerat. Man måste ju också kolla med sötisen Ela om det händer något speciellt i hennes liv imorgon.

På lördag så ska man väl dra in till Helsingfors ett varv. Flicksen ska in till Borgbacken och jag ska med. Men jag ska knappast gå med dem eftersom jag lovat de gamla vännerna Jacke &. Dabu ett möte + deras vänner, maybe? Kommer verkligen bli roligt att träffa dem. Men inget är helt bestämt än!
Pratade annars med Kappe nyss som undrade om jag skulle till Stafettkarnevalen som är just på lördag. Men han sa att han inte ville dit eftersom han inte får någon med på tåget. Kanske han nu skulle komma med samma tåg som oss? Han sa inget mer om det så kommer väl bli en överranskning sen. Visst skulle det va kul att träffa min favorit Kasper men man vill ju också bara vara med tjejerna (Ina, Emma, Soffi &. Sara)!

Tror jag nästa veckoslut tänker dra in till stugan. Hur och med vem har jag ännu ingen aning om men det enda jag vet att jag verkligen vill till stugan och till min båt! Saknar som fan att fara på båttur ut på det öppna vattnet och köra på Åland och Sverige båtarnas vågor och hoppa till månen och nästan söndra skrovet på boten. Kärlek.

Idag har det inte hänt mycket sen jag bloggade senast förresten. Ina var på ett kort besök men måste säga att jag nog aldrig varit så dåligt sälskap som idag. Vi såg på tv, that's it. Brukar aldrig göra sånt med Ina. Men var verkligen så seg och hade ennu lite sjuk i huvudet.. Ja, var på allmänt dåligt humör senare mot kvällen. Sade en sak till Soffi jag verkligen inte menade, usch. Hoppas Soffi förstår - eller jag vet att hon gör det, Soffi är en person som förstår! <3


Men nu tänker jag ta lite magmmuskler och armhävningar och sedan duscha. Efter der blir det välbehövd sömn och imorgon är den 2 prov på schemat som sagt. Men vi hörs imorgon!


HAAAAAAAAAAAAAHAHAH .

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela