Marabo . welcome - to the place they call my life .

☆ jag har ingen kontroll

Publicerad 2011-04-05 21:09:13 i real life of .,

Bloggningen har kanske lidit en del men det borde inte vara världens undergång, precis.
--

Idag har jag varit i skolan. Missade två lektioner pga min akupunktur och massage. Känns jävla bra att ha ryggen i skick. Annica (hon som utförde alla häxkonster) var jätte duktig och gav mej en hel del tips om hur jag skall bära mej åt så jag inte får samma skit igen. Mamma lovade också att betala för fler besök åt mej.

Många tror att akupunktur är obehagligt eller liknande. Men jag i alla fall som inte upplever något obehag mot nålar och var öppen och positiv angående akupunktur måste nog säga att det var otroligt effektivt. Så jag rekommenderar det nog otroligt starkt! Effekten är visserligen olika från person till person men Annica  själv sade att jag reagerade otroligt lätt och bra för behandlingen. Men skönt var det och man är överlycklig nu när man vet att man kan spela på lördagen! Wiu.

Idag har annars inte hänt så farligt mycket. Sett på när Vidde, Kalle, Ika &. Elin allihop förstört sina hår. Vidde och Kalle kom med den geniala idén att raka sina hår. 3mm var väl planen. Men eftersom Kalle lekte rolig och raka en helt kal fläck på Viddes huvud och rakmaskinen slutade fungera - så slutade väl allt med katastrof. Kalles mamma ska väl nu få Kalles hår i skick, men hur det har slutat för Vidde vet man väl först imorgon. Stackarn.
Elin &. Ika sen igen skulle frga sina hår. Elins hår är liksom brunt med kiva nyanser utav rött. Ikas är väl mörkblondt, gult, oranget, rött och aaaallt där imellan. Haha. De' va kiva.
--

Nu borde man läsa på prov, städa rummet, tvätta kläder och sen i duschen. Kommer man hinna med allt? Nej. Så blir väl provläsning och dusch. Sen om det ennu finns dit kommer kläderna före rummet. Mitt rum ser ut. Japan efter jordbävningarna/tsunamin vol. 2. Suck.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela