Marabo . welcome - to the place they call my life .

☆ sexy thing

Publicerad 2011-04-14 19:09:11 i real life of .,

Vad har man gjort idag? Ingenting. Har haft så jävla tråkigt hela dagen så allt jag egentligen gjort är ätit. Sällan man drar fettomode när man har tråkigt.. Hurja roligt.

Kom visserligen nyss hem efter en kort dejt med Ika, Ina &. Bilen. Sen såg man ju Steffu och vilka alla som nu var ute. Ika var i alla fall jävla nöjd när hon fick åka med Krister och hans mopobil. Jeeje. Jag är faktist yngre än henne men månne inte man endå hamnar smöra för dendär jävla 3åringen som annars gråter, skriker och slår. Hurja moget.

Sen slutar det ju inte där.
Min brorsa berättade att han hört på radion eller nåt' att han som grundade Spotify nu har gått ut med den trevliga informationen att de kommer sänka minuterna/månad för de som inte har Premium. Till 10 timmar/månad. Räcker ju ingenstans! + att man bara får lyssna på en och samma låt fem gånger under den månaden. Vad satan är det för fjanterier?!

Hmpff, man är ju nog på priima humör idag. Lönar sej nog att bara stanna hemma ikväll så att man inte imisstag säger saker till någon som man inte ens menar, brukar oftast sluta så när man är på sånt här humör. Suck. Kiva humör 3000.

1028868-7-1302718722972_large

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela