Marabo . welcome - to the place they call my life .

☆ the ghetto situation

Publicerad 2011-04-17 23:05:01 i real life of .,

MORJENS. Har inte precis hunnit blogga men det är helt okei.

På fredagen var jag ju då som sagt och mös med Mathias eftersom man var där och sova.
Det var kiva. ♥ Annars så drog man ju på kvällen etc chillarN med alla de där vakio Svartågänget - som btw är mitt nya gang. ;) Haha!

Lördagen gjorde man i princip ingenting. Mata i sej tortillars och bananmarängkaka som Mattes mamma lagat. Det var guta. På natten for vi med Conan, Robert, Matte och Ika till Raseborgslott. Det var inte så kiva. Elins mamma Haije har skrämt upp en så mycket så man va livrädd från början + att man är sådär passligt mörkrädd så man drog lite panikattack och hysteri inne i slottet. Helt najs att gråta av panik. Jau, sällan man ska skämma ut sej ! : D

På lördagen hade också damerna sina sista matcher. De vann en och förlorade en. Var inte och se - men man satt ju shaki att förmedla slutresultatet. Idag hade vi också haft en såndär avslutningsjuttu med damernas och vårt innebandylag eftersom säsongen för innebandy nu är slut. Men eftersom man helatin har program så kunde jag inte fara dit heller. Sög nog lite det.

Jou, nu märkt man hur mycket skit man egentligen jorslar så jag slutar nog här. Får btw bli ett tråkigt inlägg utan bild. Vargod.


Kommentarer

Postat av: ikah

Publicerad 2011-04-18 12:02:45

Lul, tror int att ja e den ända som får drag av gunvald... Haha. Jorslar jau :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela