Marabo . welcome - to the place they call my life .

☆ you know what they say

Publicerad 2011-04-06 23:39:11 i real life of .,

Kom hem från Mattes kring 10 tiden. Var inte så länge idag. Men social var man igen i alla fall när båda somnar i hans säng och sover gott i 2 - 3 timmar. Haha, hur månte gången är det inte som man sovit där då?

På fredagen så blir det väl och sova i Svartå eftersom man ska med Matte tidigt på lördagmorgon till Helsingfors eftersom jag har innebandymatch (: Finalen är det alltså nu, pressen som liksom stiger. Efter min match skall vi alla feta dra oss och äta nånstans och öka på kilona och sen skall teinin Matte till nån butik var de säljer alla hans livsviktiga Björkvin kläder........

Vad man annars skall göra på fredagen vet man inte. Vet i alla fall att det är någolunda tidigt klockslag man kryper under täcket - man ska ju trots allt orka spela. På lördagen när man kommer hem kanske man kan vara ute längre med Conny, Riku &. Ika + resten av shacket (: Haha, börjar bli nån sorts vana det här!

Men nu tänker jag börja röra mej mot sängen.
Är dötrött fast man sov hos Mattes. Okei, det är nog alltid lika svårt att sova bra där eftesom han kastar på en två täcken. Blir sådär trevligt varmt..... Morr.

Börjar annars 10 imorgon och har innebandy på gymnastiken igen. Senare på kvällen är det ju också träningar som gäller. Blir mycket innebandy på kort tid det här. Kanske lika bra att man inte var på måndagens träningar. Både med tanke på ryggen &. det att jag själv skulle ha fått på närverna med allt innebandyspelas och sen på lördagen inte vara ett dugg på spelhumör. Höhö.

Men nu, godnatt.

- (c) Fredrika Johanna Isabel Hendrén ! -


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela