Marabo . welcome - to the place they call my life .

☆ what you gonna do when the storm comes through

Publicerad 2011-03-29 19:52:07 i real life of .,

Är nu hemma efter en träning som gick sådär passligt skit. Man blev på hurja bra humör av det, så va man sådär att fast nee!

Som om inte det var nog så jävlades min vrist med mej under hela träningen och när den börja ge med sej och uppföra sej som jag ville - så månne int man får pipi i låret. Muskeln drog ihop sej, eller så kändes det i alla fall.

Så sen när man kom hem kom man på den otroligt smarta och genomtänkta idén att man skulle fara ut på en länk eftersom det brukar hjälpa om jag har sjukt i nån lårmuskel. Inte den här gången. Hela mitt högra lår, både bakresidan och insidan av låret är försträckta. Mysigt.

Så imorgon när vi har brottning på gymnastiken tänker jag sitta på sidan och se på när de andra kramas.

--

Annars så märkte jag att mitt liv tydligen har intresserat andra mer än vanligt eftersom min läsarstatistik fick stånd på söndagen. Jaha, tack - antar jag ?

Men nu funderade jag på att droga lite musik
, tvinga pappa massera min sjuka rygg och säga något vettigt om mitt lår och efter det duschen och allra sist, goisaa. Är annars ganska bra att ha en pappa som varit kommendörkapten i militären och nån värre huippi idrottare som kan allt dedär om försträckningar och skit. Samma med mamma. Stenvaana saker.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela