Marabo . welcome - to the place they call my life .

☆ dance the night away

Publicerad 2011-05-06 23:28:32 i real life of .,

Wii, bara lite på 25timmar kvar sen har man 'han-med-frillan' hemma igen. Känns brää! ♥


Har inte hänt mycket idag. En trög skoldag med landsomfattande i finska - vilket gick sådär.. Ajo, skolan drog också till med lite skitjobb till oss elever också idag, bokstavligen. Gick med klassen runt ängen och stadshuset på samhällsläran och plocka skräp! Kiva tyckt man. Hade också gymnastik idag på ängen. Fotboll med en såndär stor jumppaboll. Drog till med skillsen och gjorde mååål.

Efter skolan chillade man hemma med skitprat ft. Ika &. tvn. Married with rock på MTV är huippu! Men i alla fall.. Ika lämnade mej ensam där vid något skede så man tog fram sin finländska bakgrund och begrundade ishockey. Tyskland vs. Finland. Var en spännande och nervig match, skit domare, nazin (höhö, sori) och massa annat skräp. Men bara för att vi har herra Granlund som skämde ut tyskarnas målvakt med en mycket naas straff så tog man ju hem segern. Okej, lite credit till Ruutu &. Immonen som var rktigt huippu idag också! Haha, Lassila suger btw i målet. Nolot.

Men i alla fall, efter att matchen var slut så drog jag ut för att träffa upp lite människor vid den legendariska stenen! For också ett snabbt varv till ABC med Honkala &. Sara för Honkala skulle tanka. Kul med en liten pratstund! (=

Efter det mötte man upp Ika igen och wips så satt man i Öhman's bil ft. Conan i egen hög person!
Bra där. Så nu vet ni alla, idag har jag chillar med PruPi-Iika, Pappa-Conny &. MC Öhman!
--

Borde annars vara uppe länge inatt så jag skulle sova lääänge imorgon och lördagnatt skulle komma snabbare. Lär inte ska gå så bra eftersom jag är skittrött och här händer ingenting. Svinkallt ute &. Karis är allmänt dött. Deprimerande. Men nu ska man återgå till sina meningslösa konversationer @ facebook!


- haha lol, nångong sommaren 2010 @ stadshustrappan, gr8! -

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela